Despre noi. Producem pungi biodegradabile, sacose bio personalizate, in fiecare zi din an!

Producator pungi biodegradabile, sacose bio, pungi de plastic fara ecotaxa. Producem pungi din 2008!

Prin solutiile adoptate, am ales sa venim in sprijinul mediului inconjurator. Ne bucuram sa facem parte dintre primii producatori ”reprofilati”, care introduc pe piata noile pungi biodegradabile si compostabile!

Producator pungi biodegradabile si sacose bio

Putem deveni un punct de referinta pentru afacerile dvs.!

In viata unei companii, pe langa suisuri, exista si coborasuri. Totul depinde de capacitate de adaptare la ultimele cerinte ale pietei. Insa important este ca de la un an la altul afacerea sa creasca, iar activitatea sa inregistreze o evolutie pozitiva.

Cu o moderna linie de productie, suntem in masura sa acoperim orice fel de exigente, atat din partea micilor, cat si a marilor companii si retailer-i.

De la 1 ianuarie 2019 urmeaza sa realizam si sa personalizam doar sacose obtinute din materii prime reciclabile, care respecta standardele EN 13432.

La cerere, onoram si comenzi de pungi de plastic, simple si imprimate, insa doar din categoria celor ”acceptate”, potrivit legislatiei UE in vigoare. Este vorba despre sacose cu grosimea minima de 50 de microni, pentru care se plateste ecotaxa.

Dupa voie si nevoie, realizam sacose maieu si banana personalizate cu grafica clientului, in orice dimensiune. La final veti obtine mai mult decat sacose bio personalizate. Totul, deoarece:

Resursele umane sunt bogatia noastra

Graficieni, designeri sau muncitori, lucram cu totii in aceeasi echipa. Stiind ca ajungem la cele mai bune rezultate doar cu implicare 100%.

Tehnologia este punctul nostru de forta

Creativitatea duce la obtinerea de noi produse. Insa fara stiinta, tehnologii, proceduri si materiale potrivite, sunt destul de greu de realizat.

Inovatia este orgoliul companiei

Ca producator de pungi biodegradabile, consideram inovatia un factor determinant in atingerea succesului. La fel si calitatea produselor.

Clientul este o prioritate

Pungile eco nu sunt toate construite si stilizate dupa acelasi calapod. Continuu cautam solutii optime pentru client si oferim raspunsuri concrete.

De ce sa alegi Biolette?

Natura ”cere” Biolette! Se poate cineva pune impotriva ei? Cine se ”conformeaza” va primi mai mult decat un lot de sacose. Pentru ca produsele noastre sunt:

Eco-friendly

Utilizam doar materii prime biodegradabile, precum Mater-Bi sau plastic reciclat. Astfel, sacosele pe care le producem ajuta la salvarea mediului inconjurator de deseuri si poluare.

Rezistente

Pungile biodegradabile Biolette rezista atat in mainile, cat si in inimile cui le folosesc! Sunt robuste, trecand de orice proba de uzura, asa incat se pot reutiliza de nenumarate ori.

Aratoase

Arata super bine, mai ales personalizate, devenind o potentiala vitrina mobila pentru companii, magazine si agenti economici care le folosesc si in scop de promovare.

Avizate

Se tot vorbeste despre cum UE limiteaza sau / si exclude anumite pungi. Nu este cazul sacoselor Biolette, acestea raspunzand cerintelor impuse prin normativa EN 13432.

Ieftine

Posibil sa fie chiar cele mai economice, dar numai ca pret de vanzare. Cu adaosuri minime, reusim sa producem si sa furnizam pungi farmaceutice, maieu si banana la cele mai mici preturi din tara.

La-nceput a fost ideea! Acum suntem si eco-friendly! Natura si orice business au nevoie de noi!

De 10 ani stam in serviciul clientilor! Descoperiti cum arata portofoliul de sacose bio Biolette!