Suna acum!

Pungi farmacie biodegradabile – Medicamentele au nevoie de Biolette!

Biolette protejeaza natura. Dar ati comandat deja pungi farmacie biodegradabile?

Reglementarile UE in vigoare se refera in principal la transportul produselor alimentare vrac. Insa farmaciile trebuie sa se adapteze. La fel ca toate punctele comerciale in care consumatorilor li se livreaza pungi maieu sau banana.

Ce motive aveti sa comandati pungi farmacie biodegradabile?

Farmaciile iubesc pungile farmaceutice Biolette! Iata motivele pentru care sa fiti in asentimentul lor:

Sunt de calitate…

Mai au oare nevoie de prezentare si de laude? Doar se numesc Biolette!

Insa mai bine, da. Iar laudele sunt pe bune. Deoarece rezista excelent la manipulare, meritul fiind al foliei utilizate. In cazul de fata, plastic biodegradabil si compostabil, asa cum cere standardul EN 13432.

… Versatile… 

Credeti ca le este rezervat un loc doar in farmacii? Nici pomeneala, le sta bine oriunde!

In lipsa de alte indicatii, cand nu se opteaza pentru pungi personalizate, le furnizam cu insemnul general (crucea verde), specific farmaciilor. Dar versiunea monocromatica merge pentru orice tipologie de magazin naturist, cu dermatocosmetice si ingrijire corporala, de cadouri, lenjerie etc.

… Si prezentabile 

Stiti ca se pot personaliza? Ca toate sacosele Biolette, imprimate, capteaza privirile!

Punandu-ne la contributie mintile, talentul si tehnologiile, la final, ies la iveala rezultate spectaculoase, cu o grafica atent realizata. Iar pungile numai bune sa ”profitati” de ele cum stiti mai bine.

Pe scurt… Folositi-le in scop publicitar, pentru a raspandi vorba prin lume despre firma si activitatea dvs., despre imagine, asa cum va percep ceilalti (concurenta, partenerii de afaceri, clientii) pe piata.

Insa inainte de interventia flexografica, aveti de stabilit cativa parametri (numarul culorilor, complexitatea si marimea graficii, imprimarea pe o fata / pe ambele etc.), decisivi in calcularea unui pret estimativ.

Fabricam ambele tipologii 

Maieu sau mai bine pungi banana? Va ajutam noi sa intelegeti care format este mai indicat!

Nu ne referim doar la estetica. Nici doar la utilizari. De fapt avem in vedere ambele criterii atunci cand va consiliem inspre o tipologie sau cealalta. Totul depinde de context:

  • Ce produse aveti la vanzare, cat sunt de mari si de grele? Va ocupati cu medicamente, produse naturiste, suveniruri etc.?;
  • Doriti pungi farmacie biodegradabile simple, imprimate standard (cu crucea verde) sau sacose personalizate cu insemnele distinctive activitatii dvs.?;
  • Cat de mare este grafica ”programata” pentru personalizare? Nu spunem ca desenul sau / si mesajul nu stau bine pe sacose maieu. Insa formatul cu manere limiteaza amploarea graficii, lucru ce nu se intampla la cele banana personalizate. Suprafata lor compacta (cu exceptia decupajului de la maini) permite si imprimeuri ample.

Oferim libertate in alegerea dimensiunilor 

Credeati ca toate sunt la fel de mari? Unele-s mici, altele mai spatioase!

Probabil ca sunt mai limitate ca dimensiuni. De altfel destinatia lor nu impune o varietate foarte mare. Dar nu inseamna ca nu le producem in mai multe marimi. Asa incat clientii sa nu se simta ingraditi sau constransi spre un anumit standard.

Dupa cum va dicteaza inspiratia, preferintele si utilizarile, puteti alege oricare tipologie si in ce varianta preferati (personalizate sau nu)! Dar nu mai zaboviti, grabiti-va cat mai e timp! Zilele se scurg cu iuteala gandului din calendar, iar de la 1 ianuarie 2019 nu se mai poate fara ele!

Toate detaliile cu privire la aceasta categorie le veti obtine simplu, prin studierea fiecarei pagini de pe site si nu in ultimul rand luand contact cu un reprezentant al companiei Total Gama!