Suna acum!

Termene si conditii -Politica Sc Total Gama Prod Srl de confidentialitate

In urma modificarilor si reglementarilor asupra protectiei datelor cu caracter personal, reglementari din regulamentul UE 2016/679. Protectia datelor pentru statele membre UE, cu aplicare din 25.05.2018 dorim sa va aducem la cunostinta angajamantul nostru in procesarea datelor dvs in mod transparent si respectand toate drepturile de care beneficiati conform legii in viguare.

In calitatea dvs de persoana vizitator, gasiti mai jos elementele de baza pe care le consideram utile sa le cunoasteti.

Acest site este detinut de Sc Total Gama Prod Srl, ne asumam protejarea confidentialitatii vizitatorilor nostri, atat timp cat viziteaza continutul siteului www.pungi-biodegradabile.com

Datele dumneavoastra colectate sunt cele de contact, prin care dumneavoastra ne cereti informatii cu privire la produsele comercializate pe acest site.

Inforamtii oferite pe acest site

Colectam informatii cu caracter personal: nume si prenum, telefon, adresa de email, socitetatea pe care o reprezentati.

Utilizarea datelor dumneavoastra

Sc Total Gama Prod srl foloseste aceste date pentru scopul pentru care au fost oferite. Acste date nu vor fi vandute sau transferate fara acceptul dumneavoastra.

Sc Total Gama Prod nu va divulga sau intrebuinta informatiile dumneavoastra, indiferent de scop, numai in cazul in care acest lucru este cerut de lege.

Cum protejam datele dumneavoastra.

Ne angajam sa protejam datele pe care ni le furnizati. Luam masuri de securitate ferme pentru a proteja informatiile precum si impotriva accesului neautorizat pe acest site. Pe site sunt publicate poze cu caracter demonstrativ.

Fara a putea fi 100% securizati, stiind ca niciun sistem informatic nu este complet sigur, va comunicam ca masurile pe care le implementam reduc posibilitatea unor probleme de securitate.

Prin accesarea si oferirea datelor dumneavoastra, consideram acceptarea termenelor si conditiilor a siteului, prin urmare a politicii de confidentialitate.

Daca aveti intrebari asupra datelor cu caracter personal va stam la dispozitie la adresa de email account@pungi-biodegradabile.com

Ne rezervam dreptul:

Dreptul de informare, dreptul de stergere, dreptul de rectificare.