Suna acum!

Pungi maieu biodegradabile de la Pungescu– Practice, ecologice, versatile, personalizabile

Pungi maieu biodegradabile. Ce este un consumator fara pungi biodegradabile? Dar business-ul dvs.?

Sunt arhicunoscute si utilizate inca din vremurile pe cand erau pe deplin acceptate. Indiferent de grosimea foliei de polietilena.

Modificarile de lege cu privire la limitarea unei anumite categorii nu ne-a dezarmat. Am continuat si vom contina mereu sa le producem, insa cu mici ”rectificari” privitoare la grosime sau / si la materia prima.

De ce sa comandati pungi bio de la fabrica Pungescu?

Ca orice retailer sau mic comerciant are nevoie de pungi biodegradabile e clar ca lumina zilei. Insa de ce in formatul maieu? Si mai presus de orice intrebare, de ce tocmai Pungescu?

Si iata explicatia:

Sunt practice si comode

Dincolo de grosimea foliei, primeaza functionalitatea. Datorita pliurilor laterale, sunt mai incapatoare, permitand pana si transportul obiectelor mai voluminoase.

Pe de alta parte, formatul cu manere si aspectul ergonomic le transforma in sacose confortabile la folosire.

Rezista la greutate si uzura 

Nu e chiar o lauda, ci mai degraba o calitate faptul ca sunt atat de rezistente. Vorbim inclusiv despre cele mai subtiri, care aparent ar trebui sa cedeze in fata catorva kilograme.

Adevarul este ca in functie de grosime, pot suporta pana la greutati de 15 kilograme.

Se pot personaliza 

Posibilitatile de imprimare grafica prin flexografie nu e un aspect de trecut cu vederea, dimpotriva. Este o virtute. Altminteri ce ar fi afacerile fara sacosele maieu, cu voia dvs., devenite pungi personalizate?

Pentru a va apropia de consumatori, ele pot servi in scopuri promotionale. Simplu si rapid, fara niciun efort ulterior, numele dvs., profilul activitatii, serviciile etc. vor ajunge la ochii oamenilor si in casele lor. Probabil mai mult decat prin multe alte instrumente publicitare.

Au utilizari multiple

Clientii magazinelor le adora. Le adora chiar si dupa ce si-au dus la indeplinire sarcinile primare. Le adora intr-atat incat nu se mai satura de ele si le reutilizeaza in variate scopuri:

  • Ca huse de pantofi / haine;
  • Ca saci pentru cosul de gunoi;
  • Ca sacose de cumparaturi etc.

Au o mare versatilitate 

Diversitatea se refera si la domeniile in care-si gasesc utilizare. Pentru ca de la ”mic”, la ”mare”, indiferent de ”specialitatea” afacerilor, agentii economici continua sa comande pungi tip maieu biodegradabile si sa le prefere in fata altor tipologii.

Ba mai mult, nu sunt deloc pretentioase, oricare le este destinatia:

  • Magazine mici si aprozare;
  • Supermarketuri si hipermarketuri;
  • Evenimente (lansari de produse, promovari, expozitii etc.);
  • Diferite tipuri de afaceri, pentru intregirea relatiilor cu angajatii, partenerii de afaceri, colaboratorii etc.

Se gasesc in multiple dimensiuni 

Nu sunt orice pungi maieu biodegradabile, ci Pungescu. Si se pot comanda intr-o varietate de dimensiuni:

  • Incepand cu cele mai mici, de 23 x 35 cm si grosime de 15 microni;
  • Pana la cele uriase, de 40 x 60 cm, cu grosimea de 25 microni.
Au costuri scazute 

Luand cele 2 tipologii de sacose bio, maieu si banana, pe care le producem si comercializam, prima rezulta mai economica decat a doua. Este si acesta un motiv in plus atunci cand va indreptati spre o comanda, nu-i asa?

Sunt ”regulamentare” si scutite de ecotaxa 

Cum va precizam deja, obiectul activitatii noastre sunt sacosele biodegradabile si compostabile, versiunea ”preferata” nu doar de ambient, ci si de catre institutii avizate ale UE.

La cerere, oferta noastra acopera sacose maieu din materii prime reciclate, insa nu mai subtiri de 50 de microni. Pentru acestea insa se va achita o taxa catre Fondul de Mediu.

Va sunt clare informatiile noastre? Orice nelamuriri aveti sau pentru o comanda efectiva de sacose maieu, asteptam sa ne contactati!

Pungi maieu biodegradabile                  Pungi maieu biodegradabile 2               pungi maieu         tip maieu        punga biodegradabila          pungi farmacie

Pentru comenzi si informatii suplimentare trimiteti mail la account@pungi-biodegradabile.com sau la 0742.024.141