Suna Acum!

Pungi maieu biodegradabile personalizate la comanda

Pungi maieu biodegradabile sunt folosite in principal la cumparaturi, suportand o greutate de la 1kg la 15 kg. Pungile maieu personalizate pot fi produse la o dimensiune minima de 23cm latime  si 35cm inaltime. La dimensiunea maxima pentru pungile maieu este de 40 cm latime si 60 cm inaltime.

Cele mai uzuale pungi pentru cumparaturi sunt cele la 27 cm latime si 51 inaltime suportand o sarcina de pana la 6 kg cu o grosime de 14 microni.

 

Pungile alimentare sunt cele mai frecvente cele maieu, sacosele maieu se pot personaliza de la  o culoare pana la 6 culori, fata sau fata-verso.

 

Putem produce pungi maieu ecologice peronalizate, pungi maieu biodegradabile din resurse regenerabile sunt scutite de plata ecotaxei.

 

Pungile biodegradabile maieu sunt scutite de plata ecotaxei care este in valoare de 0.1 lei/buc+tva

 

Pungile maieu se pot produce de la o cantitate minima de 10.000 bucati. Termenul de livrare este de 4-7 zile de la comanda ferma. In Bucuresti si in cele mai mari orase din tara livrarea este gratuita pentru pungi.

 

Pentru pungile normale din plastic se achita ecotaxa care apare in mod distinct pe actul de cumparare(factura), aceasta obligatie revine cumparatorului in cazul in care pungile maieu sunt inscriptionate cu marca cumparatorului.

Pungi maieu biodegradabile                  Pungi maieu biodegradabile 2               pungi maieu         tip maieu        punga biodegradabila          pungi farmacie

Pentru comenzi si informatii suplimentare trimiteti mail la account@pungi-biodegradabile.com sau la 0742.024.141