Suna acum!

Pungi farmacie biodegradabile personalizate tip maieu, cu pliuri laterale.

Pungi farmacie biodegradabile produse la comanda. Pentru cele banana dimensiunea standard este de 22×30 cm la 30 microni. Pungile de tip maieu se pot face la dimensiunea 23×35 la 15 microni sau 27x51cm la 20 microni pentru medicamente mai grele.  Aceste pungi sunt testate de o societate acreditata de analiza iar la comanda vin insotite de o copie a certificatului. Fara acest certificat nu au nicio valoare si nu sunt luate in considerare de autoritati ca fiind pungi bio. Numai asa nu se mai achita ecotaxa pentru ele.

Pungile farmaceutice se inscriptioneaza in general la o culoare (verde) cu date despre farmacie.

Nume, program, adresa sunt informatiile esentiale pentru grafica ce urmeaza sa fie imprimata pe punga. Putem personaliza punga pe o singura fata dar si fata-verso.

Cele mai ieftine si practice pungi  farmacie biodegradabile sunt cele de tip maieu personalizate cu o culoare la dimensiunea de 23×35 cm pretabile la cutii mici de medicamente.

 

Cantitatea minima pentru pungile farmacie este de 10.000buc pentru pungile banana  si pungi maieu imprimate cu maxim 2 culori si de 15.000buc pungi farmacie imprimate cu maxim 4 culori fata-verso.

 

Livrarea pungilor farmacie este in general de 5-7 zile lucratoare de la comanda ferma.

pungi farma     pungi farmacie

 Pungi farma biodegradabile fara ecotaxa produse din amidon de porumb care se descompune fara a polua mediul.

Alege sa protejezi mediul, nu numai pacientii! Foloseste in farmacia ta pungi bio. Pe stoc avem pungi imprimate cu mesaj bio general marca Pungescu. Ele se pot livra imediat prin curier sau in Bucuresti de catre noi.

Producem si plicuri de hartie personalizate. Asteptam sa ne contactati pentru mai multe detalii. Comanda minima pentru plicuri este de 20.000bucati.

Pentru comenzi si informatii  despre pungile de farmacie trimiteti mail la 0742.024.141 sau account@pungi-biodegradabile.com