Suna acum!

Pungi personalizate biodegradabile – pungile viitorului sunt personalizate si compostabile!

Pungi personalizate pentru o reclama eficienta catre clientii dvs. Simple? Nu, doar pungi personalizate biodegradabile! Produse de fabrica Pungescu, sacose eco-friendly, care se conformeaza directivelor EN 13432.

De ce pungi personalizate biodegradabile de la Pungescu?

Viitorul inseamna bio. Pentru o multime de motive! Iata-le insiruite punctual:

Sigure si prietenoase cu natura

Se pot produce sacose din plastic fara efecte negative asupra mediului?

In mod evident, da! Cea mai buna dovada de ”afectiune” si respect raman pungile biodegradabile de la Pungescu. Fabricate din composturi bio, odata ce ajung in contact cu agentii externi, dupa o vreme isi reiau circuitul in natura.

De asta data se contopesc cu solul, fara insa sa-i cauzeze vreo ”leziune”.

Se pot reutiliza

V-ati intrebat vreodata ce se intampla cu toate aceste pungi?

Da, se reutilizeaza. La shopping, la ambalat pachetele cu merinde, haine, la depozitarea deseurilor organice si in cate si mai cate scopuri casnice stiute sau mai putin stiute.

Iar la nevoie se recicleaza. Asta daca nu le ”expira” durata de viata. Pentru ca si ele au o garantie, in acest caz de 1 an, insa doar daca sunt corect depozitate.

Pungi personalizate biodegradabile- Ajuta la promovare 

Cu varianta personalizata, atat pungile maieu, cat si sacosele banana isi dubleaza functia initiala!

Pentru ca din simple ambalaje folosite la transport, devin excelente mijloace de promovare si in general de marketing. Totul, la costuri nesemnificative raportat la cat ofera.

Disponibile in format maieu si banana 

Nu v-ati decis inca ce tipologie de sacose preferati?

In functie de profilul activitatii desfasurate, puteti selecta dintre optiuni fie maieu, fie banana.

Desigur, unele se preteaza mai mult la o certa firma si intr-un anumit domeniu comparativ cu cealalta categorie. Insa ambele sunt bio si se pot imprima prin tehnica flexografica.

Ce trebuie sa stiti inainte sa comandati sacose personalizate? 

Orice actiune incepe de la o idee. Si orice comanda de pungi imprimate de la o grafica si de la un sablon:

Grafica 

Stradania graficienilor este vizibila in momentul realizarii simularii grafice a desenului / mesajului de imprimat.

Totul se realizeaza abia dupa ce v-am ascultat doleantele si am cazut de acord asupra finalului. Iar pe dvs. nu va costa nimic, macheta fiind oferita in mod gratuit.

Matrita 

Pentru ca va intereseaza pungi imprimate biodegradabile, fara cliseu flexografic (sau matrita) nu se poate inainta comanda.

Costurile de realizare variaza in functie de variabile in genul dimensiuni sau complexitate si se vor regasi adaugate la pretul final al comenzii.

In cazul unor ordine viitoare, nu veti mai suporta inca o data realizarea cliseului. Decat daca aveti de gand sa modificati ceva in desen, mesaj, dimensiuni etc.

Culori 

Procedura de imprima nu se refera strict la anumite culori. Optiunile sunt mai multe, iar cantitatea minima plasata depinde de numarul culorilor ”implicate” in grafica personalizata:

  • 1-2 culori, cel putin 10.000 bucati;
  • 3 culori, minim 15.000 bucati;
  • 4 culori, de la 20.000 de bucati;
Comanda pungi biodegradabile

Intr-un final, ajungeti la punctul in care urmeaza comanda. Acum vine si dilema cea mare. Ce tipologie aveti nevoie si la ce dimensiuni (marime, grosime)?

De la o activitate la alta, modelul recomandat poate fi altul. Pentru ca sacosele nu trebuie sa fie doar ”aratoase”, ci sa faca fata ”provocarilor”.

Inainte de plasarea comenzii, inainte de stabilirea desenului grafic, luati in calcul toate variabilele: format, dimensiuni, grosimi, fetele de imprimat (pe o parte / pe ambele).

Pentru ca preturile finale se vor calcula si in functie de acesti parametri.

In cazul in care locuiti prin apropierea sediului nostru, comanda o puteti efectua ”live”.

Si este de dorit. Intrucat dispunem de mostre gratuite de pungi banana si maieu biodegradabile pe care le puteti analiza si proba. In cele din urma va vor simplifica alegerile.

V-ati convins ca este necesar sa comandati pungi imprimate biodegradabile? In masura in care stiti ce aveti de facut, va asteptam cu o comanda concreta.

In caz contrar, contactati-ne!comenzi@pungi-biodegradabile.com Specialistii nostri sunt pregatiti sa va consilieze in vederea unor alegeri corecte.

 

pungi biodegradabile personalizate                pungi personalizate              pungi banana