Suna Acum!

Pungi personalizate biodegradabile comandate cu insemnul dorit

Pungi personalizate biodegradabile sunt o cale eficienta pentru promovarea marcii proprii precum si o cale utila. Sacosele personalizate maieu si sacosele personalizate banana se pot inscriptiona de la o culoare la maxim 6 culori pe o fata sau fata-verso.

 

La prima comanda se achita un cliseu flexografic care poate fi folosit fara sa se mai achite la urmatoarele comenzi, pretul cliseului se calculeaza in functie de suprafata de imprimare si numarul de culori dorit pentru imprimarea pe pungi.

Plicuri personalizate biodegradabile din hartie

Plicuri personalizate folosite in farmacii, cofetarii, covrigarii sau in alte magazine unde se preteaza astfel de plicuri.

Pungile personalizate pot fi pungi maieu sau pungi personalizate banana, in functie de preferintele clientului. Pungile personalizate din plastic au o garantie de minim 12 luni cu conditia respectarii de catre client a normelor de transport, depozitare si utilizare.

plicuri biodegradabile

Pentru oferte de prêt  avem nevoie de macheta grafica pentru a calcula consumul de cerneala si pentru a calcula pretul cliseului flexografic.

Pungile personalizate au un termen de productie intre 4 zile si 7 zile de la comanda ferma.

 

Pentru comenzi si informatii suplimentare trimiteti mail la account@pungi-biodegradabile.com

 

pungi biodegradabile personalizate                pungi personalizate              pungi banana