Saci personalizati cu grafica clientului produsi la comanda

Producem saci personalizati cu o culoare sau mai multe, in functie de grafica dorita. Cliseul se achita la prima comanda si poate costa intre 100 si 500 lei in functie de suprafata si de numarul de culori. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, noi va propunem dimensiuniea, grosimea si va facem si simularea grafica gratuit.

saciComanda acum saci personalizati de 60 l la dimensiuni de 60×70 cm la o grosime de 15 microni.

Acestia sunt folositi la greutati mici, fiind de dimensiuni reduse. Personalizarea sacilor se face flexografic cu ajutoarul cliseelor flexografice. Nu avem saci pe stoc, toti se fac la comanda, indiferent daca sunt imprimati sau nu.

Pentru comanzi urgente putem produce in 4 zile lucratoare saci personalizati. Daca aveti cliseele flexografice, acestia se pot produce in 48 ore. Comanda acum saci plastic din polietilena.

Oferim livrare gratuita indiferent de comanda, putem suporta costul curierului introducand pretul sau in pretul sacilor.

Sacii de 120 l sunt la 72x107cm si ii producem la o grosime de 20 microni.

Ei se pot personaliza cu 1-4 culori in functie de grafica clientului. Oferim grafica gratuit, incadrarea pe sac pentru BT. Preturi de producator, comanda cele si beneficiati de cele mai mici preturi.

saci personalizatiCei mai mari saci personalizati sunt de 160 l si sunt la 90×110 cm, avand o grosime de 20 microni.

Puntem produce atat saci personalizati cat si saci neimprimati. Cei neimprimati au un pret cu aprox 5% mai mic decat cei imprimati. Se pot produce de culoare alba, galbena, neagra sau verde. Termenul de productie este de 3-7 zile de la comanda ferma.
saci de plasticInainte de comanda va prezentam o simulare grafica pentru a vizualiza incadrarea grafica pe sac. Producem de peste 12 ani pungi, sacose si saci imprimati, va asiguram de o calitate exceptionala.