Sacose biodegradabile conform legislatiei in viguare, sacose produse la comanda imprimate cu grafica clientilor.

Cantitatea minima pentru sacosele biodegradabile este de 10.000bucati si imprimarea la 1-2 culori.La prima comanda, pentru sacosa biodegradabila, se achita separat cliseul. Pretul cliseului se calculeaza in functie de marimea imprimarii si de numarul de culori. Pentru fiecare culoare se confectioneaza un cliseu.

Sacosele biodegradabile pot fi numai sacose tip maieu, pentru sacosele banana se pot produce numai in dimensiuni de 22×30 sau 25×35. Asadar ele se pot folosi la farmacie sau la magazine cu produse mici.

Sacose cu maner decupar, asa numitele sacose banana. Din pacate pentru acest tip de pungi, nu se pot produce in dimensiuni mari, din cauza granulei bio.

Pretul lor se calculeaza in functie de: cantitate, dimensiuni, imprimare si grosime. Cantitatea este de minim 10.000bucati, dimensiunea pentru maieu este de minim 23×35 maxim 40×60 cm. Imprimarea este de la o culoare la 4 culori. Grosimea se propune in functie de utilizarea pungii. O grosime minima este de 15 microni, sustine in general 3-4kg. Grosimea maxima este de 35 microni, poate sustine 10-12kg.

Sacose biodegradabile tip maieu, cu toarte si pliuri laterale.

Cele mai mici sacose sunt 23x35cm si sunt folosite in general la farmacie, patiserie sau alte tipuri de businessuri.
Pentru supermarket dimensiunea standard este de 27x51cm si suporta aproximativ 4-5kg. Cele mai mari sacose biodegradabile sunt cele de 40x60cm.

Sacosele biodegradabile sunt pritenoase cu mediul! Acestea sunt scutite de plata ecotaxei de 0,1 lei/bucata+tva si a taxei de ambalaj de 2lei/kg.

Promovarea oferita prin aceste obiecte mobile este eficienta si nisata pe clientii magazinului dvs. Mai sunt numite si reclame mobile, ele fiind purtate gratuit de clientii dumneavoastra.

Spune stop plasticului! Comanda sacose biodegradabile!

Ele se descompun in contact cu aerul, se biodegradeaza intre 6luni si 2 ani in functie de mediul in care sunt. Termenul de productie este de 5-9 zile lucratoare de la intrarea in productie. Procesul tehnologic se desfasoara astfel:

In prima etapa se produce folia. Din granula bio si din colorantul bio, se produce folia in functie de culoarea aleasa. Aici se regleaza si grosimea, in functie de cerintele clientului. Fiecare client isi alege grosimea in functie de greutatea la care doreste sa sustina punga.

A doua etapa, este imprimarea. Cu ajutoarul cliseelor flexografice, ele sunt imprimate pe cilindrii cu vopsea biodegradabila. Imprimarea se face la o culoare sau la 4 culori, o fata sau pe ambele fete.

A treia etapa, este sudura. Practic cu ajutorul sudezelor, se formeaza punga. Ea se lipeste si se decupeaza in forma dorita. Acest proces, de lipire si taiere este posibil datorita cutitelor si temperatuilor inalte la care functioneaza utilajele.

Ambalarea este a patra etapa, aici seturile formate  de sudeze, sunt ambalate in saci pentru livrate. In toate aceste procese, productia este supervizata, operatorii cantaresc rolele si se asigura ca produsul este conform cerintelor.

Dupa aceste etape, urmeaza livrarea catre clientul final. Livrarea lor se face gratuit in Bucuresti. Pentru restul oraselor se pot trimite contra-cost prin curierul ales de client.

Comanda acum la adresa comenzi@pungi-biodegradabile.com  sau la telefon 074.00.29.229 si beneficiati de preturi de producator. Cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

Va stam la dispozitie cu mostre de pungi pentru a alege impreuna un produs necesar afacerii dumneavoastra

    (1) Ai un logo?*    (2) Încarcă fișiserul


    *doar format vectorial (ai, pdf, crd, eps)    (3) Introdu adresa de e-mail sau nr. de telefon*