Suna acum!

Sacose biodegradabile conform legislatiei in viguare, sacose produse la comanda imprimate cu grafica clientilor.

Cantitatea minima pentru sacosele biodegradabile este de 10.000bucati si imprimarea la 1-2 culori.La prima comanda, pentru sacosa biodegradabila, se achita separat cliseul. Pretul cliseului se calculeaza in functie de marimea imprimarii si de numarul de culori. Pentru fiecare culoare se confectioneaza un cliseu.

Sacosele biodegradabile pot fi numai sacose tip maieu, pentru sacosele banana se pot produce numai din plastic pur sau reciclat.

Sacose biodegradabile tip maieu, cu toarte si pliuri laterale.

Cele mai mici sacose sunt 23x35cm si sunt folosite in general la farmacie.
Pentru supermarket dimensiunea standard este de 27x51cm si suporta aproximativ 4-5kg. Cele mai mari sacose biodegradabile sunt cele de 40x60cm.

Sacosele biodegradabile sunt pritenoase cu mediul! Acestea sunt scutite de plata ecotaxei de 0,1 lei/bucata+tva si a taxei de ambalaj de 2lei/kg.

Promovarea oferita prin aceste obiecte mobile este eficienta si nisata pe clientii magazinului dvs.

Spune stop plasticului! Comanda sacose biodegradabile!

Ele se descompun in contact cu aerul, se biodegradeaza intre 6luni si 2 ani in functie de mediul in care sunt. Termenul de productie este de 5-9 zile lucratoare de la intrarea in productie.

Livrarea lor se face gratuit in Bucuresti. Pentru restul oraselor se pot trimite contra-cost prin curierul ales de clinet.

Comanda acum la adresa [email protected] sau la telefon 074.00.29.229