Pungi BIO – De ce să cumperi

Cumpărarea de pungi ecologice este una dintre cele mai simple modalități de a vă reduce amprenta de carbon. Porumbul din care obținem granula de amidon este cultivat fără pesticide și îngrășăminte, așa că știți că este bun pentru mediu. Înseamnă, de asemenea, că nu există substanțe chimice toxice în punga dvs., care pot fi dăunătoare pentru dvs., familia dvs. și mediul înconjurător.

 

Ce face ca pungile organice să fie atât de bune?

 

Pungile organice sunt fabricate dintr-un procent ridicat de produse naturale, cum ar fi granulele de amidon obținute din porumb. Acest lucru înseamnă că punga dvs. va dura mai mult decât una fabricată din materiale neorganice, reducând deșeurile și economisind bani pe termen lung! Pungile organice sunt mai bune pentru mediu, deoarece nu conțin substanțe chimice dăunătoare, cum ar fi pesticide sau îngrășăminte. Aceste substanțe chimice se pot infiltra în rezervele noastre de apă și ne pot polua aerul atunci când sunt pulverizate pe culturi în timpul sezonului de creștere – și nu sunt bune pentru nimeni!

Pungile ecologice nu sunt bune doar pentru planetă, ci și pentru portofelul dumneavoastră. Ele durează mai mult decât pungile de plastic obișnuite, astfel încât nu trebuie să cumpărați una nouă de fiecare dată când mergeți la magazinul alimentar. Și, deoarece granulele de amidon sunt obținute porumb crescut cu erbicid natural, pungile confecționate astfel sunt mai bune pentru mediu decât cele din plastic. Deci, de ce să cumpărați o pungă ecologică? Pentru că este mai bună pentru sănătatea dumneavoastră și pentru planetă, dar și pentru că vă va economisi bani!

 

pungi bio de ce sa cumperiPungile organice sunt o alegere excelentă dacă doriți să vă asigurați că produsele dvs. sunt fabricate din materiale care nu dăunează mediului. Aceste pungi vă ajută să vă păstrați produsele în siguranță față de pesticide, substanțe chimice și alți poluanți care pot fi găsiți în pungile de plastic tradiționale. Pungile organice sunt, de asemenea, biodegradabile și compostabile, ceea ce înseamnă că se vor descompune în materie organică atunci când sunt aruncate în mod corespunzător într-o grămadă de compost sau într-un coș de gunoi. În plus, aceste pungi sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, astfel încât este ușor să găsiți una care să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră!

 

Pungile ecologice sunt noul negru. Sunt elegante, sunt la modă și sunt aici pentru a rămâne. Dar ce le face atât de speciale? Pungile ecologice nu sunt doar un moft – sunt o mișcare. Ele reprezintă un nou mod de gândire cu privire la ceea ce puneți în pungă și la modul în care vă tratați mediul înconjurător.

 

Dar de ce ar trebui să fiți preocupați de impactul pungii dumneavoastră asupra mediului?

Este simplu: pentru că este plină de lucruri! Probabil că ai în ea mai multe lucruri decât poți număra. Iar dacă acele lucruri sunt fabricate cu substanțe chimice dăunătoare sau cu procese care dăunează naturii, atunci acele lucruri ajung direct în corpul tău prin intermediul produselor pe care le folosești pe tine sau pe care le consumi în interiorul casei tale (cum ar fi alimentele).

Cu pungile organice, vă puteți asigura că fiecare aspect al vieții dumneavoastră este cât se poate de sănătos – din cap până în picioare (la propriu).

Pungile BIO sunt, de asemenea, excelente pentru fashioniste, deoarece nu sunt doar pentru a ne proteja corpul de substanțele chimice dăunătoare – ele sunt, de asemenea, pentru a arăta bine! Când ați văzut ultima dată pe cineva purtând o  punga ecologică? Probabil că niciodată – pentru că oamenii care cumpără pungi ecologice nu vor ca altcineva să le atingă lucrurile!

 

Pungile ecologice sunt o modalitate excelentă de a obține cel mai bun raport calitate-preț. Acestea sunt fabricate din materiale care sunt cultivate fără a folosi substanțe chimice și pesticide. Acest lucru înseamnă că sunt mai bune pentru tine și pentru mediu!

Aceste pungi vor dura mai mult decât pungile de plastic obișnuite, deoarece sunt mai puternice și mai durabile decât alte tipuri de pungi. De asemenea, veți utiliza mai puțin plastic în general atunci când începeți să folosiți pungi organice. Credem că este foarte important să ne pese de ceea ce intră în corpul nostru și de ceea ce punem pe corpul nostru, așa că de ce să nu începem cu ceva atât de simplu precum cumpărăturile? Pungile organice fac mai ușor să faci exact asta!

 

Atunci când cumpărați o pungă ecologică, sprijiniți mediul înconjurător și oamenii care au produs-o.

De cele mai multe ori, aceste pungi sunt fabricate în țări care au costuri de muncă mai mici decât în locuri precum America sau Europa. Din acest motiv, ele pot fi vândute la un preț mai mic și, în același timp, aduc profit companiei. Muncitorii din fabrici sunt plătiți corect pentru munca lor și beneficiază de beneficii, cum ar fi asistență medicală și planuri de pensionare.

    (1) Ai un logo?*    (2) Încarcă fișiserul


    *doar format vectorial (ai, pdf, crd, eps)    (3) Introdu adresa de e-mail sau nr. de telefon*