Informare productie pungi #pungescu #responsabilitate #siguranta

Stimati clienti,

Pungestii au creat acest mesaj pentru a va transmite ca depunem toate eforturile incat sa nu existe sincope in activitatea noastra de productie si distributie de pungi.

Venim in sprijinul partenerilor/clientilor nostri indiferent de situatiile dificile pe care trebuie sa le traversam. Am luat toate masurile de preventive privind Coronavirus in activitatea pe care o desfasuram.

Am suplimentat capacitatea de productie in aceasta perioada, prioritizam comenzile de la farmacii si supermarket.

Facem apel la toti clientii nostrii sa comande in functie de necesitatile imediate, asigurandu-i de suport in cazul unor comenzi urgente.

Termenele de livrare sunt acum de 3-5 zile lucratoare pentru clientii existenti si de 5-7 zile pentru comenzile noi, nu sunt motive de ingrijorare.

Suntem responsabili si actionam in colaborare cu autoritatiile competente, respectand toate normele de igiena si preventie impuse in astfel de situatii.

Compania noastra are un plan de actiune in mai multe faze, care a fost activat. In acest sens:

 

  • Am informat toti angajatii cu privire la planul de actiune si masurile de preventie pe care le-am pus deja in practica

 

  • Echipa de vanzari/client service lucreaza remote,de acasa si preia comenzile dvs intre ora 9:00-18:00 de luni pana vineri.

 

  • Angajatii nostri utilizeaza dezinfectant, masti de protectie, manusi de protectie, iar contactul cu persoanele din afara companiei sunt limitate la strictul necesar

 

Impreuna avem un rol esetial in aprovizionarea farmaciilor si magazinelor alimentare, facem un apel la calm si la responabilitate.

Sanatatea angajatilor cat si a clientilor nostri este prioritara pentru noi si suntem siguri ca daca actionam responsabil si ne luam toate masurile de preventie putem contribui la diminuarea efectelor Coronavirus.

Ne revedem cu bine!