Tot ce trebuie să știi despre pungile biodegradabile pentru căței

Pungi biodegradabile pentru catei si mediu

Cățeii sunt și au fost din cele mai vechi timpuri cei mai buni prieteni ai omului. Și pe bună dreptate! Putem merge cu aceștia în plimbări și excursii, îi putem ține la casă sau la bloc și putem face o mulțime de alte lucruri împreună cu ei. Sunt mereu veseli să ne vadă și acest lucru se datorează în mare parte faptului că avem grijă de ei – uneori îi tratăm chiar ca pe niște copii mai… blănoși. Dar această grijă pentru cei mai buni prieteni ai omului, pentru căței, nu trebuie să se rezume doar la faptul că îi hrănim și îi scoatem la plimbare.

pungile biodegradabile pentru căței

Căței au nevoie de exerciții, atât fizice cât și psihice, de joacă, timp de calitate cu stăpânul și, cel mai important, de un mediu curat.

Iar pentru a le oferi atât cățeilor noștri cât și nouă – dar nu numai – un mediu curat este foarte important să avem cu noi pungi biodegradabile pentru căței de fiecare dată când ieșim la plimbare!

Pungi pentru căței – Cu ce te ajută?

Noi, aici la Pungescu, nu ne ascundem pe după deget, așa că îți spunem direct: Pungi biodegradabile pentru căței trebuie să folosească orice stăpân responsabil pentru a strânge după patrupedul său.

Din păcate (sau din fericire?) încă nu am reușit să dresăm animalele de companie în așa fel încât să strângă în urma lor, să fie independente. Așa că responsabilitatea este tot în mâinile stăpânilor. Iar dacă alegem ignoranța în locul unui obicei chiar deloc deranjant vom avea cu toții de suferit.

Aceste pungi biodegradabile pentru căței te ajută să strângi după cățelul tău în condiții sigure și igienice. Sunt ușor de folosit și se pot monta în suporți speciali care se pot prinde chiar de lesa cățelului, pentru a le putea lua cu voi peste tot pe unde vă poartă aventurile. Sunt foarte rezistente și te protejează de orice mizerie atunci când le folosești.

Mai mult, știm cu toții că România nu este țara în care salubritatea să curețe străzile zilnic și… Să fim serioși, nu vom simți niciodată parfum de panseluțe proaspete atunci când ieșim la plimbare.

Dar dacă contribuim și noi la păstrarea curățeniei în spațiile publice în care ieși cu cățelul tău poți contribui la o țară mai curată, în care ne putem plimba relaxați, fără să facem slalom printre mizerii sau miresme înspăimântătoare.

Așadar, pungile de căței te ajută pe tine, pe cățelul tău, dar și pe cei din jur. Punct ochit, punct lovit!

De ce pungi biodegradabile?

Probabil că ai impresia că pungile biodegradabile sunt mai subțiri decât cele de plastic. Poate că îți e frică să le folosești, deoarece nu vrei să te murdărești.

Îți garantăm că pungile biodegradabile pentru căței sunt chiar mai rezistente decât cele de plastic și nu există nici cel mai mic risc ca acestea să se rupă.

Pungi pentru căței

Pungile biodegradabile sunt chiar o cerință a Uniunii Europene. Chiar a fost interzisă comercializarea pungilor de plastic, deși producția lor nu.

Atunci când optezi pentru pungi biodegradabile chiar și pentru a strânge după cățelul tău ajuți la protejarea mediului înconjurător. În alte cuvinte, ajuți la protejarea mediului în care ieși să te distrezi cu patrupedul.

Dacă ești un stăpân de cățel cu siguranță acesta te-a responsabilizat deja și știi cât de important este să ai grijă atât de prietenul tău blănos, dar și de mediul în care trăiți. Fie că acesta este acasă sau afară – peste tot trebuie să fie curat, atât pentru a vă bucura de momente plăcute împreună, dar și pentru sănătatea tuturor, în fond.

Chiar dacă nu ești ”părinte” mândru de cățel, dar ai un pet shop… Cu siguranță îți dorești să le oferi clienților care îți trec pragul cele mai bune produse, din orice categorie ar fi acestea. Iar pungile de căței sunt cel mai necesar și ”în trend” accesoriu pe care îl poți comercializa.

 

În oricare dintre cele două categorii de mai sus te-ai regăsi, trebuie să cumperi pungi pentru căței biodegradabile de la Pungescu ca să îți faci viața mai ușoară. Dacă ești prieten și cu animalele și cu natura deja ai puncte bonus în viață!