Pungescu – pungi biodegradabile scutite de ecotaxa

De ce sa alegi pungi biodegradabile

Stiati ca pungile biodegradabile sunt scutite de ecotaxa? Daca nu – va spunem noi! Si daca stiati, nu-i nimic, v-am adus aminte de aceasta resursa extrem de importanta.

Indiferent de domeniu in care activeaza afacerea dumneavoastra, atunci cand vindeti produse trebuie sa le oferiti clientilor si ambalaje pe masura. Fie ca va caracterizeaza domeniul industrial, cel farmaceutic sau detineti un magazin mic pungile pot face o diferenta enorma.

pungi biodegradabile Romania

In primul rand, pungile biodegradabile pot fi personalizate cu logo-ul afacerii dumneavoastra. Asa va si promovati afacerea. Si stiti cum majoritatea romanilor au acea punga cu pungi acasa – sunt sanse foarte mari ca imaginea afacerii sa se plimbe pe la zeci de persoane! Atunci cand acestea sunt expuse la logo-ul dumneavoastra vor deveni interesate si vor capata incredere in brand.

In al doilea rand, conform legislatiei in vigoare a Uniunii Europene puteti fi sanctionati cu o suma destul de usturatoare daca nu folositi pungi biodegradabile sau pungi din plastic reciclat de cel mult 50 de microni. Aceasta masura a fost luata spre binele mediului inconjurator. Noi va oferim pungi biodegradabile 100% care vin insotite cu certificat TUV. In plus, pungile biodegradabile de la Pungescu respecta si standardele impuse de tipul EN 13432. Mai mult decat atat, de la noi puteti achizitiona si ambalaje din polietilena sau folii biodegradabile pentru industria alimentara!

                  Pungile biodegradabile au proprietati aparte.

In cateva cuvinte, biodegradarea se refera la capacitatea naturala a materialelor organice de a se descompune. Acest proces are loc sub actiunea oxigenului, a temperaturii, a umiditatii sau a microorganismelor. Pungile biodegradabile de la Pungescu sunt confectionate din amidon de porumb sau trestie de zahar. Acestea nu ataca mediul inconjurator si nu reprezinta niciun fel de pericol pentru natura. Indiferent daca alegeti sa folositi pungile pentru o perioada mai lunga de timp sau sa le aruncati imediat, acestea nu vor polua. Pungile biodegradabile pe care le producem sunt si compostabile. Adica nu numai ca nu polueaza solul, ci devin parte din el.

                  Pungile biodegradabile sunt la fel de rezistente ca cele din plastic. Sau chiar mai rezistente!

Majoritatea pungilor de plastic care inca exista pe piata sunt pungi foarte subtiri. Aceasta rezistenta scazuta le transforma in pungi de unica folosinta, iar mediul este afectat in la fel de mare masura. Puteti alege pungi biodegradabile de orice fel: tip rola – pentru legume si fructe, tip maieu – pentru orice fel de magazin ai avea sau pungi banana – pentru farmacii. Desigur, acestea sunt doar cateva industrii in care puteti folosi aceste pungi. Eficienta pungilor biodegradabile nu cunoaste limite!

Va puteti bucura si de numeroase alte avantaje atunci cand alegeti sa comandati pungi biodegradabile de la Pungescu. Nu numai ca suntem printre primii producatori de pungi eco-friendly din tara, ci avem si cele mai mici preturi. Linia de productie ultra moderna ne ajuta sa onoram comenzi consistente zilnic, pentru a livra in cel mai scurt timp pungile chiar la usa clientului.

 

               Cum iti poti promova afacerea cu ajutorul unor pungi biodegradabile

Cu ajutorul unor pungi biodegradabile castigati si un spatiu publicitar. Mai mult decat un spatiu publicitar, de fapt, pungile fiind atat de utile.

Pe aceste pungi biodegradabile puteti imprima orice mesaj sau orice grafica va doriti. Noi recomandam in general sa personalizati pungile cu logo-ul companiei. Sau poate va doriti sa creati un mesaj grafic inedit pentru sarbatori. In acest fel clientii dumneavoastra se vor simti chiar mai importanti. Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, fiti fara griji! Nu va vom trimite pungi biodegradabile cu design surpriza. Inainte de productia lor vom realiza gratuit o macheta pentru dumneavoastra. Astfel puteti vedea daca rezonati cu ideea finala, cu grafica si cu felul in care va arata punga biodegradabila care va ajunge la clienti.

                  Acest mod de promovare este unul inedit. Nu este nicidecum un mod de promovare invaziv care sa agaseze clientii.

Cum pungile sunt in general refolosite, mai ales cele biodegradabile, datorita proprietatilor lor, imaginea afacerii va fi cu siguranta plimbata in multe locuri. Pungile biodegradabile personalizate pot ajunge chiar si in alte tari, atunci cand oamenii le folosesc la a impacheta diverse. In acest fel foarte multa lume este expusa la imaginea care va reprezinta firma. Atat la elementul grafic definitoriu, cat si la culorile firmei. Iar aceasta expunere neinvaziva creeaza in subconstient un sentiment de siguranta. Atunci cand clientii vor fi pusi in fata firmei dumneavoastra din punct de vedere al cumparatorului isi vor aduce aminte cat de des au observat logo-ul firmei in public, in viata de zi cu zi. Iar acesta va fi factorul decisiv cand vine vorba de incheierea tranzactiei. Daca atat de multa lume foloseste pungi imprimate cu logo-ul firmei, este clar ca produsele si serviciile sunt de calitate.