Totul de spre pungi biodegradabile si avantajele lor

Pungile biodegradabile personalizate – un accesoriu indispensabil pentru compania ta

Pungi biodegradabile – un subiect extrem de discutat în ultima perioada, mai ales datorita impactului lor asupra mediului si modificarilor legislatiei în domeniu. Da, putem afirma ca folosirea de pungi biodegradabile reprezinta solutia perfecta pentru orice companie care isi doreste sa ofere le clientilor fara a afecta mediul inconjurator.

Ce sunt pungile biodegradabile?

Atunci cand spunem pungi biodegradabile ne referim la acele pungi create cu ajutorul unor materiale ce permit descompunerea lor dupa o anumita perioada de timp. Cele mai multe pungi biodegradabile se descopun in aproximativ trei ani insa exista anumite categorii care se dezintegreaza intr-un timp mai scurt. Acestea se numesc pungi compostabile și nu lasa in urma deseuri si compost care poate fi folosit ca ingrasamant natural.

Pentru a se putea descompune, pungile biodegrabile au nevoie de doua elemente cheie. Ele trebuie sa fie expuse la lumina si la oxigen. Prin urmare, procesul de descompunere nu incepe la data la care sunt fabricate ci numai dupa ce acesta expunere are loc.

pungi cumparaturi

De ce sunt pungile biodegrabaile personalizate un accesoriu indispensabil pentru orice companie?

Simplist, se poate spune ca sunt doar niste pungi. Analizand insa, cu atentie, subiectul, realizam ca ele reprezinta cu mult mai mult de atât.

Pungile biodegradabile reprezinta un bun instrument de marketing.

Intr-adevar, folosirea de pungi biodegradabile personalizate poate fi inclusa in strategia de marketing a unei companii, indiferent ce vorbim de retail, restaurante sau chiar de un mic boutique cu produse handmade. O punga biodegradabila poate fi personalizata cu logo-ul companiei, motto-ul acesteia, informatiile de contact si culorile specifice brandului. Ea ajuta clientii si potentialii clienti sa retina mult mai usor elementele de branding si sa le recunoasca ulterior, ceea ce incurajeaza achizitiile viitoare. Primul pas pentru ca o persoana sa cumpere de la tine este sa te stie.

De asemenea, sa ne gandim la traseul pe care il au aceste pungi biodegradabile personalizate. O data ce un client cumpara de la tine un produs, primeste si aceasta punga. Pana in punctul de destinatie, persoanele pe care ea le intalneste o observa si implicit afla sau isi amintesc despre compania ta. De cele mai multe ori ea este pastrata, fiind reutilizata, mai ales daca beneficiaza de un design special si este de calitate. În acest mod, ea duce mesajul tau catre zeci sau chiar sute de potentiali client. Prin urmare, putem spune ca este cel mai ieftin instrument de promovare, ce nu face rabat de la calitate. Un simplu calcul susține această afirmație. O pungă biodegradabilă costă, în mediu, 0,4 lei. Dacă ea este văzute de o medie de 100 de persoane, costul de promovare este de 0,004 lei per persoană. Aproape incredibil, nu?

Pungile biodegradabile personalizate ajuta companiile sa se diferentieze fata de concurenta

Avand in vedere concurenta din piata, diferentierea joaca un rol important in cresterea volumului de vanzari. Nu este deloc o idee rea sa folosesti pungi biodegradabile personalizate pentru acest lucru. De ce?

In momentul in care promovezi conceptul de pungi biodegradabile compania ta va fi vazuta ca una careia ii pasa de mediul inconjurator si de clientii sai. In general, clientii prefera sa cumpere de la aceste companii pentru a le sustine activitatea. Indirect, ei se simt parte a unui intreg si stiu ca daca aleg sa se orienteaza catre produse prietenoase cu mediul contribuie, si ei, la ajutarea Planetei.

De asemenea, cercetarile arata ca cea mai mare parte a consumatorilor considera ca numai companiile de top isi pot permite sa implementeze procesuri de lucru si sa foloseasca produse prietenoase cu mediu. Prin urmare, atunci cand apelezi la folosirea de pungi biodegradabile personalizate te pozitionezi in mintea concurentei ca o companie cu experienta, ce ofera servicii sau produse de calitate si are capacitatea de a investi in sustinerea politicilor de responsabilitate sociala.

Pungile biodegradabile personalizate pot face parte din politica de CSR a companiei

Folosirea de pungi biodegradabile este, cu siguranta, un lucru benefic mediului incojurator. Printre argumentele ce sustin acest aspect se regasesc urmatoarele aspecte: reducerea nivelului de dioxid de carbon, descompunerea mai rapida in baza factorilor si bacteriilor naturale, reducerea volumului de deseuri produse, impiedicarea supraaglomerarii gropilor de gunoi si neeliberarea altor compuse daunatori dupa descumpere. Cercatatorii au demonstrat faptul ca folosirea materiei prime de origini naturale in procesul de fabricatie a pungilor biodegradabile scade cu pana la 75% emisiile de dioxid de carbon.

Prin urmare, atunci cand alegi sa folosesti pungi biodegradabile personalizate poti comunica si toate aceste aspecte clientilor tai.

La Pungescu consideram ca produsele speciale au nevoie de ambalaje pe masura. Prin urmare, lucram zilnic pentru a-ti oferi cele mai bune pungi biodegradabile si compostabile, fara a face rabat de la calitate si respectand toate normele legale în vigoare. Iar pentru ca ne dorim sa sustinem afacerile partenerilor nostri oferim timp de livrare scazut si asiguram transportul gratuit.