Sapte intrebuintari ce fac ca sacii menajeri personalizati sa fie indispensabili

Pungescu primeste comenzi de saci menajeri personalizati de minim 20.000 bucati

Un design cool si inteligent face din transportarea unui produs o experienta memorabila, e un adevar general stiut printre oamenii de publicitate. Cand produsele dvs se preteaza la ambalarea si transportul in saci, de ce sa folositi un ambalaj tern si nu saci menajeri personalizati?

Pungescu vine astazi in intampinarea nevoii de informare a potentialilor sai clienti. Iata, asadar, cateva ponturi despre importanta bagvertising si utilitatea sacilor personalizati, fie ei de plastic sau biodegradabili.

Sacii menajeri din polietilena sunt o solutie perfecta si economica pentru ambalarea si transportul produselor.

Realizati dintr-un material extrem de rezistent, pot sustine o incarcatura de pana la 20 de kg. Rezistenta la socurile mecanice, fizice si chimice fac din sacii de plastic un produs indispensabil in ambalarea si transportul anumitor obiecte. Sacii menajeri pot fi imprimati cu logo-ul si mesajul clientului, prin calitatea lor oferind un plus de valoare brandului. Sacii biodegradabili au, de asemenea, propriile intrebuintari. Pungescu ii produce conform legislatiei romane in vigoare si standardului European EN 13432.

Pungescu este din anul 2008 producator de saci menajeri, sacose, pungi de plastic si biodegradabile cu personalitate, pe care le comercializeaza la pret de producator. De ce conteaza sa comanzi saci personalizati?

„Daca nu esti un Brand… atunci esti o marfa… unde pretul este totul si câstiga cel mai scazut pret”, afirma Al Ries, strateg de marketing. Sacii insisi pot fi o cale de a-ti promova afacerea. Pe langa calitatea materialului din care sunt facuti, culorile folosite, logo-ul, mesajul – de preferat scurt, amuzant, memorabil – vor departaja produsul dvs de cel al concurentei.

saci menajeri

Dar ce anume este un BRAND? O idee originala sau un concept al tau, ajuns in interiorul mintii unui posibil cumparator – asa il descrie Al Ries, strateg de marketing. „Brandul tau este ceea ce spun cumparatorii despre tine atunci când nu esti de fata”, completeaza Jeff Bezos.

Atunci când un produs este pus in vânzare, designul este unul dintre cele mai importante aspecte ale promovarii lui pe piata. Totusi, la fel de important – daca nu si mai mult – este asigurarea ca designul ambalajului si experienta de cumparatori a consumatorilor tai este una memorabila. Un mod excelent de a face aceasta este prin produse de ambalare cu un design excelent. Un design cool si inteligent face din transportarea unui produs o experienta memorabila.

 

Intotdeauna este o idee buna pentru o companie sa priveasca dincolo de limitele inerente ale publicitatii traditionale. Ambalajele colorate si vesele creeaza o ambianta pozitiva de durata. Daca oricum achizitionati saci pentru ambalarea produselor dvs, de ce sa nu fie saci personalizati?

Dar care sunt, concret, intrebuintarile sacilor menajeri personalizati?

  1. Sacii menajeri din polietilena se pot folosi pentru ambalarea, transportul si depozitarea produselor alimentare (carne, peste, legume, fructe etc), avand rol de a proteja. Sunt rezistenti la perforare, ideal de folosit in bucatarie sau restaurant.
  2. Sacii de plastic anticondens sunt indispensabili pentru transportul de legume. Sunt astfel produsi incât sa inhibe formarea condensului pe alimentele ambalate. Se reduc astfel pierderile cauzate de alterarea legumelor. Inaltimea unui astfel de sac poate sa atinga un metru iar latimea o jumatate de metru.
  3. Sacii din polietilena sunt folositi in aplicatii industriale, pentru protectia anumitor produse in tranzitul acestora sau pentru a asigura o ambalare cat mai optima.
  4. Saci din polietilena cu snur textil pentru rufe sunt folositi in hoteluri pentru a strange rufele destinate spalatoriei. Sunt o solutie excelenta pentru furnizorii de servicii de tip HORECA.
  5. Sacii de plastic mai pot fi folositi pentru resturi alimentare, menajere si gunoi.
  6. Deseurile care reprezinta un pericol biologic trebuie manipulate si eliminate cu maxima atentie, conform normelor si regulilor impuse de stat. Sacii din polietilena pot transporta aceste reziduuri cu potential infectios. Acesti saci vor fi inscriptionati cu mesajul „Pericol biologic” si vor fi folositi in spitalele, clinicile, cabinetele medicale, laboratoarele de analiza, punctele farmaceutice, centrele de cercetare medicala si universitara, dar si unele fabrici.
  7. Pentru colectarea deseurilor menajere se pot folosi saci biodegradabili. Utili pentru colectarea unei cantitati mai mici de resturi organice in vederea compostarii. Se pot utiliza si pentru alte aplicatii casnice sau pentru cumparaturi la raionul de produse alimentare vrac, uscate sau umede.