Suna acum!

Pungi care corespund cerintelor europene

Adio pungi plastic, bun venit pungi bio

Ca solutie inovatia, astfel de pungi au devenit asadar o necesitate impusa de lege. Pe de-o parte, o maniera de a reduce din deseuri, o masura de protejare a mediului si implicit o cale mai sanatoasa pentru natura si ocupantii sai.

Mai mult decât atât, exista si pungi bio. Ele sunt cele care pot deservi drept fertilizator pentru sol, sunt biodegradabile 100% si nu se supun taxarii.

Acestea corespund unor directive si norme europene si nu contin nimic toxic.

Ce sunt acestea si unde le gasim

Dupa cum îi spun si numele, se refera la acele produse de tip plase ce se pot descompune. Ele sunt  in  microorganismele putând sa descompuna astfel de produse în apa, dioxid de carbon, fara resturi chimice. Sunt inofensive pentru mediu, ceea ce schimba radical modul în care ne raportam la nevoia umana, de a folosi astfel de pungi, cât si la nevoia mediului înconjurator.

Efect fertilizant pentru sol

In seria pungilor biodegradabile se inscriu si cele cunoscute sub denumirea „bio”, acestea fiind la fel de usor descompuse de catre microorganismele din mediu.

Avantajul lor este dat de efectul fertilizant, asemenea pungi comportandu-se ca un ingrasamant pentru sol dupa descompunere.

Lasa comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *