Sacose biodegradabile personalizate | Care este secretul logo-ului perfect?

Sacose biodegradabile personalizate, imprima-le cu un logo de succes! Dar care este secretul ideii perfecte, care atrage atentia si reactii pozitive?

Un logo de efect, ce poate sta chiar pe sacose biodegradabile personalizate, este unul care lasa amprenta. Care atrage atentia, capteaza si incurajeaza consumatorul sa reactioneze.

Sacose biodegradabile personalizate | Care este secretul logo-ului perfect?

Care este secretul logo-ului perfect pentru sacose biodegradabile?

Un logo eficace, un model bun pentru magazinul / business-ul tau, trebuie sa fie mai degraba simplu, decat prea complex. Si sa contina putine elemente, atatea cate sunt necesare pentru a fi usor de identificat de catre consumatori. Un model prea incarcat putand crea confuzie.

Secretul? Este vorba despre 3 cuvinte:

  • Simplu;
  • Potrivit;

Dar misiunea nu este la indemana oricui. E greu sa gasesti nu o idee, ci IDEEA. Aceea ce functioneaza in cazul tau. Iar factorii de care sa tii cont sunt diversi.

Daca ai buget de investiti, nu pierde vremea si solicita ajutorul unui profesionist. Aminteste-ti apoi ca insemnul se va regasi in toate formatele pe care le folosesti, in online si in offline: pe hartie, carti de vizita, bannere, sacose maieu si banana, conturi social media, de email etc.

Idei pentru un logo de succes pe sacose biodegradabile personalizate

Ca te ocupi de un magazin de imbracaminte sau de o alimentara, ca administrezi o florarie, un service auto sau un restaurant, insemnul firmei sau logo-ul trebuie sa fie legibil. Iar numele businessului usor de inteles si el.

Ca idei:

Stabileste fonturile

Nici nu-ti dai seama cat impact are stilul caracterelor tipografice (litere, cifre, semne). Fonturile spun multe despre domeniu si profilul activitatii. Si vorbesc despre identitatea firmei, ii descriu imaginea fara sa aiba nevoie de cuvinte.

Joaca-te cu caracterele

Nu e nevoie de floricele si zorzoane. Ci doar sa aduci mici interventii pe ici, pe colo, prin punctele esentiale. De pilda, modifica o litera (schimba pozitia, cromatica etc.), adauga simboluri, semne de punctuatie s.a.

Mizeaza pe culori

Nu inseamna ca trebuie sa exagerezi, integrand toate derivatiile curcubeului intr-o singura imagine. Amalgamul de culori poate obosi ochii, chiar daca perfect armonizate intre ele. Uneori ”less is more” si functioneaza mai bine o grafica in alb-negru.

Speram ca-ti vor fi de ajutor sugestiile noastre si vei reusi sa dai nastere unui logo perfect pentru afacerea ta.

Iar daca ai nevoie de sacose bio personalizate, te asteptam cu o comanda concreta pe site!